Kleinschalig Vakantiepark in Zeeland, aan de Brouwerdam

Overnachten op een kleinschalig vakantiepark op het eiland Schouwen Duiveland in Zeeland? Aan de voet van de Brouwersdam, met de Noordzee aan de ene kant en de Grevelingen aan de andere zijde, vindt u het kleinschalige vakantiepark Boutique Resort Schaardijk in Scharendijke. Een heerlijke plaats om te genieten van een ontspannen vakantie in Zeeland.

Bekijk onze vakantiehuizen en appartementen

Boutique Resort
Boutique Resort
Boutique Resort
Boutique Resort

Het kleinschalige vakantiepark Boutique Resort Schaardijk ligt middenin de dorpsstraat van Scharendijke, aan een gemoedelijk dorpspleintje. Scharendijke is een gezellig Zeeuws dorp, met een eigen haven en een gezellige dorpskern met cafeetjes, restaurants en winkeltjes. Vanuit ons kleinschalige vakantiepark loopt u zo de naar de haven of het centrum.

Het dorp is een hotspot voor liefhebbers van buitensport door de prachtige ligging aan de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. 

Boutique Resort Schaardijk

De vakantiewoningen en appartementen liggen aan een nieuw dorpspleintje. De speelse, kenmerkende Zeeuwse architectuur, het groen en het straatmeubilair maken het pleintje een heerlijke plek om in alle rust een boek te lezen, een drankje te nuttigen of na te genieten van een heerlijke dag in de buitenlucht.

Vakantiepark Brouwersdam - Scharendijke

Verblijven op ons kleinschalige vakantiepark in Zeeland

Het kleinschalige Boutique resort bestaat uit 15 aantrekkelijke vakantiewoningen en 4 appartementen. De vakantiewoningen en appartementen zijn voorzien van:

  • Alle comforten luxe voor een ontspannen verblijf.

Zeeland ontdekken vanuit ons vakantiepark in Scharendijke

Zeeland is onlosmakelijk verbonden met het water en de natuur. Het eiland Schouwen Duiveland, waar ons kleinschalige vakantiepark is gevestigd, is daarom ook de perfecte locatie waarvan u Zeeland kunt ontdekken. Boutique Resort Schaardijk is uniek gelegen aan het Grevelingenmeer en aan de Brouwersdam.

Op Schouwen Duiveland vindt u onder andere de Oosterscheldekering, Neeltje Jans, het Watersnoodmuseum, prachtige stranden en uitgestrekte natuur. Neem eens de mogelijkheid om mee te varen en/of u te laten voorlichten over de visserij, ga op zeehondensafari of ga er op uit in de natuur naar bijvoorbeeld Nationaal Park Oosterschelde, recreatiegebied De Punt en de Grevelingen

Prachtige Zeeuwse stranden

In de buurt van ons kleinschalig vakantiepark in Zeeland vindt u prachtige stranden waar u heerlijk kunt ontspannen. Zeeland heeft een kustlijn van wel 650 km! De stranden zijn niet alleen mooi, maar behoren ook nog eens tot de schoonste stranden van Nederland. De kust van Schouwen-Duiveland heeft niet voor niets de mooie bijnaam: "de zonzijde van Zeeland".

Watersporten aan de Brouwersdam en het Grevelingenmeer

Vanuit het vakantiepark bent u zo bij de Brouwersdam. De Brouwersdam is een populaire hotspot waar u kunt genieten van Zeeland op zijn best. Aan de Brouwersdam kunt u ontspannen op het strand of genieten van een lekker hapje en/of drankje in een van de vele strandpaviljoens. Het strand is ook zeer geschikt voor kitesurfers of om op te strandzeilen. In de omgeving kunt u ook heerlijk wandelen of fietsen. Misschien spot u zelf nog wel Zeehondjes!

Het Grevelingenmeer vindt u aan de andere kant van de Brouwersdam. Het meer biedt de mogelijkheid om heerlijk te recreĆ«ren, windsurfen, suppen of zeilen. Het Grevelingenmeer staat ook bekend als een ware hotspot voor duiksporters. 

Het kleinschalige vakantiepark Schaardijk ligt op 5 minuten van de Brouwersdam en op loopafstand van het Grevelingenmeer. 

Bekijk de huisjes op het park