Vakantiepark op Schouwen Duiveland

Aan de voet van de Brouwersdam, met de Noordzee aan de ene kant en de Grevelingen aan de andere zijde, vindt u het onlangs geopende vakantiepark Schaardijk, bestaande uit aantrekkelijke vakantiewoningen en vakantieappartementen. De charmante accommodaties op het vakantiepark zijn gelegen in het Zeeuwse dorp Scharendijke op het eiland Schouwen Duiveland.

Bekijk onze vakantiehuizen en appartementen

Boutique Resort
Boutique Resort
Boutique Resort
Boutique Resort

Boutique resort Schaardijk in Scharendijke

Ons Boutique resort Schaardijk bestaat uit 15 aantrekkelijke vakantiewoningen en 4 appartementen. De charmante accommodaties op het vakantiepark zijn gelegen in het Zeeuwse dorp Scharendijke, rondom een gemoedelijk dorpspleintje middenin het centrum van Scharendijke. Vanuit de dorpsstraat loopt u zo de haven in.

Onze vakantiewoningen en appartementen zijn voorzien van:

  • Alle comforten luxe voor een ontspannen verblijf in Schouwen Duiveland.

Schouwen Duiveland ontdekken vanuit vakantiepark Schaardijk  

Boutique resort Schaardijk is een uniek gelegen vakantiepark op Schouwen Duiveland. Ons vakantiepark is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en aan de Brouwersdam. Het dorp Scharendijke heeft een eigen haven, een gezellige dorpskern en is een geliefde plaats voor cultuurliefhebbers en buitensporters door de schitterende ligging aan het Grevelingenmeer en de Brouwersdam. 

Geniet van de natuur op Schouwen Duiveland

Ontdek de historie van het eiland door het Watersnoodmuseum te bezoeken of ga eropuit in de aantrekkelijke natuurgebieden. Aan de Grevelingen bij recreatiegebied De Punt kunt u de bekende Bunkerroute lopen of stap op fiets en rij over de Dam naar de imposante Deltawerken. Schouwen-Duiveland is onlosmakelijk met de zee en de natuur verbonden. Omringd door de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en de Grevelingen heeft het eiland alles te bieden voor een heerlijke vakantie in Zeeland. 

De Brouwersdam

Vanuit Boutique resort Schaardijk staat u zo bij de Brouwersdam. De Brouwersdam is een zes kilometer lange dam die de verbinding vormt tussen de provincies Zuid-Holland en Zeeland. De dam is een populaire hotspot voor alle soorten van recreatie op het strand of op water zoals:

  • Kitesurfen,

  • Windsurfen,

  • Strandzeilen.

Naast alle sportmogelijkheden zijn de Noordzeestranden van Zeeland ook de perfecte plaats om te genieten van eindeloze stranddagen en prachtige zonsondergangen. Zo kunt u heerlijk lounchen en dineren met uitzicht bij een van de vele strandpaviljoens of beachclubs aan de brouwersdam. Misschien spot u zelf nog wel Zeehondjes!

Vakantiepark Schaardijk ligt op 5 minuten van de Brouwersdam.

Vakantiepark Brouwersdam - Scharendijke

Het Grevelingenmeer 

Aan de andere kant van de Brouwersdam ligt het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Het Grevelingenmeer is de plek om te windsurfen, suppen en zeilen. 

Veel windsurfers zijn dagelijks actief op het water om van de goede wind gebruik te maken. Het meer staat bekend als een ware hotspot voor duiksport, windsurfen en zeilen.

Vakantiepark Schaardijk ligt op loopafstand van het Grevelingenmeer. 

Zeeland, wat ben je mooi!

Ontdek wat er nog allemaal te doen is in de omgeving van Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee door het eiland te bezoeken. Bekijk direct de accommodaties op ons vakantiepark in Schouwen-Duiveland. 

Bekijk de huisjes op het park