Huisregels

Huisregels voor gasten van Groenendijk Thuis in Verhuren.

Bij onze woningen zijn huisdieren toegestaan. Het maximum aantal toelaatbare huisdieren kan verschillend zijn per woning. Het correcte aantal zal altijd apart vermeld staan bij de specificaties van de woning.

Bij de woning waar uw huisdier welkom is, dient deze buiten de tuin, altijd  aangelijnd te zijn. Zijn/haar behoefte gelieve buiten het park te doen en geen overlast te veroorzaken bij omwonenden. Mocht uw huisdier toch zijn/haar behoefte hebben gedaan in de tuin,  dan verwachten wij van u dat u dit opruimt.

Uw huisdier dient welopgevoed te zijn en geen schade aan de inboedel te veroorzaken. Een huisdier mag niet in de slaapvertrekken komen en op (zit) meubels. Wij verwachten van u, dat u hier de nodige aandacht aan besteedt.

Wij hebben geen speciale voorzieningen voor uw huisdier zoals manden, dekens, voederbakken oid. U dient hier zelf voor te zorgen.

Alleen een vooraf aangemeld huisdier is welkom. We berekenen extra kosten voor het meebrengen van uw huisdier.

 1. Het is verboden te roken in al onze woningen en verblijven.
 2. Het  is natuurlijk heerlijk om naar muziek te luisteren, maar houdt rekening met uw buren. Op sommige parken gelden aangepaste regels. U vindt de huisregels ,die specifiek voor uw woning gelden in de welkomstmap in de woning.
 3. Er mag buiten geen open vuur worden gemaakt. U mag de barbecue gebruiken en indien er een openhaard aanwezig is mag u deze gebruiken.
 4. Kaarsen zijn zeer gezellig, laat ze echter niet onbeheerd achter!
 5. Onze woningen zijn uitsluitend voor recreatieve doeleinden bestemd. U mag onze woningen niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd zijn.
 6. Het is niet toegestaan om een tent, vouwwagen, caravan in of bij de woning te plaatsen.
 7. Het bijgeleverde bedlinnen en de handdoeken dienen in huis te worden gebruikt. Het is niet toegestaan om het beddengoed buiten te gebruiken.  Het bedlinnen en handdoeken pakket heeft u in bruikleen en mag u niet mee naar huis nemen.

Na uw verblijf gelieve de bedden af te halen en het beddengoed in een waszak te stoppen. De handdoeken in de tweede waszak stoppen.

 1. Meubilair voor binnen dient ook binnen in huis te blijven.
 2. De aanwezige zonneschermen gelieve bij harde wind en/of regen omhoog te doen en parasols in te klappen. Bij vertrek dient dit ook te gebeuren.
 3. Uw huisafval kunt u in de daarvoor bestemde containers stoppen. Voor woning specifieke regels ziet u de uitleg in de welkomstmap van de woning. De vuilnisbakken in de woningen dient u te legen bij vertrek, even als het leegmaken van de vaatwasser.
 4. Het meenemen en gebruiken van elektrische apparaten die veel energie verbruiken (denk bijvoorbeeld aan heaters of zonnehemels) zijn niet toegestaan.
 5. Wij hanteren een “Fair use policy” . Per vakantiewoning is een gemiddeld stroom-, water- en gasverbruik vastgesteld. Als u daar een klein beetje over heen gaat, is er niets aan de hand. Gaat u er echter ruim overheen, dan kan er achteraf een aanvullende rekening naar u verzonden worden om het excessieve verschil door u bij te laten betalen.
 6. Heeft u schade of breuk gemaakt, wees zo netjes om ons dit te melden.
 7. Het ophangen van slingers dmv dubbelzijdig plakband of punaises is niet toegestaan. Het gebruik van confetti is binnen en buiten niet toegestaan.
 8. Eindschoonmaak:

Onze huizen worden door een professioneel schoonmaak bedrijf schoongemaakt volgens de huidige Corona protocollen. Zie hiervoor onze website. Daarnaast checkt een leidinggevende van ons altijd nog de woning en maakt deze gereed voor de aankomende gasten. Wij proberen onze schoonmaakkosten zo laag mogelijk te houden voor u. Dit is soms best lastig.

Wat vragen we van u bij vertrek:

 • U haalt de bedden zelf af en stopt het beddengoed in de waszak.
 • U stopt alle gebruikte handdoeken in de andere waszak.
 • U laat de vaat schoon achter in de kasten en niet in de vaatwasser.
 • De lampen zijn uit en de koelkast en het vriesvak zijn leeg.
 • De vuilnisbakken zijn leeg en het afval is in de daarvoor bedoelde containers gedaan.
 • De verwarming staat laag.
 • U zorgt dat de woning bezemschoon is.
 • Het meubilair staat op de oorspronkelijke plaats, evenals het buitenmeubilair.

 

Helaas komt het nog wel eens voor dat mensen hun afval, een volle vaat, lege flessen, nog opgemaakte bedden, na vertrek in de woning achterlaten. Dit kost de schoonmaak en onze leidinggevende extra tijd en dus geld. Om niet elke gast met een verhoogde schoonmaak prijs te confronteren, hebben wij besloten alleen degene die de woning niet volgens onze huisregels heeft achtergelaten, de extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen deze extra kosten zo min mogelijk in rekening te moeten brengen.

U mag van ons kwaliteit en deugdelijkheid verwachten. Mochten er tijdens uw verblijf mankementen  of problemen zijn, laat het ons direct weten zodat wij er actie op kunnen ondernemen.

 1. Klachten of suggesties
  Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren en er direct, nog tijdens uw verblijf iets aan kunnen doen. 
 2. Als gast bent u aansprakelijk voor alle ontstane schade tijdens uw verblijf en verplicht dit per omgaande te melden. Ook schades veroorzaakt door uw medegasten, en schades/breuk etc., die reeds bij aankomst aanwezig of zichtbaar zijn, dienen gelijk bij aankomst gemeld te worden. Bij achteraf melden van schades/breuk etc. kunnen wij dit niet meer herleiden/toekennen en komen dan voor rekening van de huidige huurder.
 3. Aansprakelijkheid
  Wij zijn niet aansprakelijk voor schade en/of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein, of schade en/of letsel ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten.
  Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor geluidsoverlast, hinder etc. ondervonden tijdens het verblijf in en om onze woningen veroorzaakt door derden in de breedste zin des woords.
 4. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden indien tijdens uw verblijf faciliteiten of voorzieningen onklaar raken en/of buiten gebruik zijn. Wel zullen wij natuurlijk onze uiterste best doen z.s.m. reparatie, herstel of vervanging uit te laten voeren en zorgen voor een oplossing waar u ook tevreden mee bent.
 5. Bewoning
  Gebruik en bewoning maximaal door 6 personen (in een 6-persoons woning) of door 4 personen (in een 4-persoons woning). Hierin is een kind tot max. 2 jaar, gebruik makend van het eventueel aanwezige kinderbed,  niet meegerekend.
 6. De huurder op wiens naam de bevestiging staat is de hoofdhuurder en derhalve aansprakelijk ook voor zijn of haar eventuele medehuurders. De huurovereenkomst is persoonlijk en het is niet toegestaan onze woning(en) geheel of gedeeltelijk aan anderen (onder) te verhuren of in gebruik te nemen. Indien iemand anders dan de hoofdhuurder, maar wel iemand uit het reisgezelschap, de sleutel ophaalt, horen wij dat graag vooraf.  
 7. Indien bovenstaande huisregels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht om passende maatregelen te nemen. Bij vermissing of vervreemding van onze eigendommen zullen wij aangifte doen bij de politie.
 8. Op al onze boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze krijgt u altijd meegestuurd bij uw boekingsbevestiging en zijn ook los in te zien op onze website.